چهارم دبستان
بازی فکری که شما را باهوش تر می کند![]() اگر می خواهید سطح هوشتان را افزایش دهید، این 7 بازی فکری را انجام دهید . با این بازی های فکری، سریعتر، واضح تر، و خلاقانه تر فکر کنید. انجام دادن تمرینات ذهنی به صورت مداوم ذهنتان را پویاتر و فعالتر نگه می دارد.
انجام دادن بازی های زیر، همراه با خوردن غذاهای مناسب و ورزش کردن می تواند قدرت ذهنی و فکری شما را تا 78 درصد بالا ببرد. امتحان کنید. 1- رنگ ها را بنویسید توانایی تان را به چالش بکشانید تا تمرکز پیدا کنید. رنگها را با صدای بلند بخوانید و بنویسید. این کار را تکرار کنید. ![]() ![]()
2- فقط با 7 کلمهقوه تخیلتان را با این تست شفاهی امتحان کنید. یک داستان کوتاه بنویسید و فقط از 7 کلمه در آن ستفاده کنید.
![]() 3- جهت مخالفبا انجام دادن کارهای روزمره تان با دست مخالفتان(اگر راست دست هستید، از دست چپتان استفاده کنید) بین سلولهای مغز اتصال ایجاد کنید. اگر راست دست هستید، از دست چپتان برای کارهای روزمره مثل مسواک زدن، شانه کردن مو، و خوردن استفاده کنید. حتی سعی کنید با دست چپتان بنویسید. آیا استفاده از دست مخالفتان در طول روز آسان تر میشود؟
![]() 4- تصاویر موردنظر را بیابیداین روش به شما کمک می کند تا مهارت جستجوی تصویری تان را تقویت کنید. جدولی از نشانه های مختلف تهیه کنید. برای هر کدام از این نشانه ها 30 ثانیه وقت بگذارید، و ببینید نشانه هایی که در بالای جدول آمده است، هرکدام چند بار در جدول تکرار شده است.
![]() ![]() 5- به خاطر سپردن تصاویر موجود در عکس*حافظه تصویری تان را تمرین کنید. عکسی را به مدت 1 دقیقه ببینید. سپس عکس را از چشمتان پنهان کنید و هرآنچه در عکس دیدید و به خاطر می آوردید را یادداشت کنید. یکبار دیگر امتحان کنید اما قبل از اینکه شروع کنید یک نفس عمیق بکشید و به عکس دقت کنید. دفعه دوم بهتر نبود؟
![]() ![]() 6- یادداشت برداری خودتان را به یادداشت برداری عادت دهید. هرزمانی که اطلاعات مهمی دریافت کردید یادداشت کنید مثلا موقع مراجعه به پزشک،وکیل یا هر موقعیتی که ممکن است موجب استرس و عصبانیت شما شود و باعث شود که ذهن و حافظه شما را بپوشاند. یادداشت برداری در کار هم بسیار مهم است. چند برگه سفید را در یک فایل بگذارید و هنگام برگزاری جلساتتان از آن استفاده کنید تا نکات مهمی که درجلسه تان مطرح شده را ثبت و ضبط کنید.
![]() 7- شمارش معکوس کنیددر اینجا یک تمرین فکری آورده شده است که به ذهن تان کمک می کند. این سه تمرین زیر را انجام دهید.
* از 200 شروع کنید، معکوس بشمارید، و از هر شماره 5 عدد کم کنید به عبارت دیگر با اختلاف 5 عدد شمارش معکوس کنید. * از 150 شروع کنید، با اختلاف 7 شماره شمارش معکوس کنید. (از هر عدد، 7 شماره کم کنید و شمارش معکوس کنید) * از 100 شروع کنید، با اختلاف 3 شماره، شمارش معکوس کنید.(از هر عدد، 7 شماره کم کنید و شمارش معکوس کنید)
![]()
روزی، سنگتراشی که از کار خود ناراضی بود و احساس حقارت می کرد، از نزدیکی خانه بازرگـانی رد می شد. در باز بود و او خانه مجلل، باغ و نوکران بازرگان را دید و به حال خود غبطه خورد و با خود گفت: این بازرگان چقدر قدرتمند است! و آرزو کرد که مانند بازرگان باشد.
آیا هر چیزی می تواند حل بشود؟خیلی چیزها حل می شوند. محلول ها می توانند شامل جامداتی باشند که در مایعات حل شده اند، یا گازهایی باشند که در آب حل شده اند (مثل آب گازدار). محلول ها می توانند از حل شدن گازها در گازها یا مایع در مایع ها به وجود بیایند. اگر شما بعضی چیزها را با هم ترکیب کنید و آن ها در یک توزیع یکنواخت پخش بشوند، به آن محلول می گویند. احتمالاً نمی توانید به راحتی کسی را پیدا کنید که محلول جامد در جامد درست کند. اما این محلول ها وجود دارند. آن ها اول به شکل محلول جامد یا مایع در مایع هستند ولی بعد در دمای اتاق سخت می شوند. آلیاژهای انواع فلزات مثال های خوبی از یک محلول جامد در جامد در دمای اتاق هستند. پس یک محلول ساده اساساً دو ماده است که با یکدیگر ترکیب شده اند. یکی از آن ها حل شونده نامیده می شود. حل شونده ماده ای است که حل خواهد شد (مثل شکر) ماده دیگر حلال است، که حل کننده است (مثل آب) اگر بخواهید تشخیص بدهید که کدام یک از دو ماده حل شونده است، به عنوان یک قانون بدانید که معمولاً مقدار حلال از حل شونده بیشتر است.
همانطور که می دانید قطبنما وسیلهای برای تعیین جهت و جهتیابی است. در واقع این وسیله قادر به تعیین قطب شمال زمین است منظور از قطب شمال همان شمال مغناطسی است. قطب نما این کار را با استفاده از میدان مغناطیسی زمین انجام می دهد؛ جالب است بدانید که بر عکس تصور همگان شمال مغناطیسی با شمال حقیقی کمی فاصله دارد.و یک زاویه را میسازد که به آن میل مغناطیسی می گویند. جهت یابی یکی از مشکلات و دغدغه های همه انسان ها در دوران حیات بشر بوده است از ردیابی ستارگان تا قطب نماهای پیشرفته امروزی همگی برای پاسخ به این نیاز انسان مورد استفاده قرار گرفته اند. امروزه برای تعیین شمال حقیقی از قطبنماهای پیشرفتهتری مانند قطبنمای ژیروسکوپی استفاده میشود.
انواع زاویه: سه نوع زاویه داریم: زاویه تند : از زاویه ی راست کوچک تر است . نام دیگر زاویه ی تند ، زاویه ی حاده است. زاویه راست : برای تشخیص این که زاویه ای راست است یا نه،از گونیا استفاده می کنیم . نام دیگر زاویه ی راست ،زاویه ی قائمه است. زاویه باز : از زاویه ی راست بزرگ تر است . نام دیگر زاویه ی باز ، منفرجه است. نیم ساز: نیم خطی است که زاویه را به دو قسمت مساوی تقسیم می کند. درباره وبلاگ به وبلاگ من خوش آمدید آخرین مطالب ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() آرشيو وبلاگ نويسندگان پيوندها ![]()
![]()
|
|||||||||||||||||
![]() |